Hangtál az iskolában képzés


Szeretttel köszöntelek a "Hangtál az iskolában" képzésen, amelyet oktatótársammal, Csíki Mariannal közösen tartunk. 


Kiknek ajánljuk a képzést?

Bárkinek, aki érdeklődik a hangtálak iránt, és szívesen használná óvodás vagy iskolás csoportjaiban. Szívből ajánlom jógaoktatóknak vagy a jógát évek óta gyakorlóknak, mozgásterapeutáknak, pedagógusoknak, gyógypedagógusoknak, természetgyógyászoknak és az alternatív gyógyítással foglalkozóknak.

Mi a képzés előfeltétele?

I. Nem szükséges a hangtálak előzetes ismerete, mivel a képzés során alaposan elsajátítjuk a hangtálakkal kapcsolatos tudnivalókat és módszereket.

II. A jóga vagy egyéb alternatív mozgásformák alapfokú ismerete.

Mit tanulunk a képzésen?

Ki szeretne olyan iskolába járni, ahol a tanóra alatt fel lehet állni a padból és lehet mozogni, jógázni az óra alatt? Képzeld el, hogy milyen lenne, ha bármelyik tanórán szó szerint fel tudnád csavarni a hangulatot? Ha egészen egyszerű módszerekkel "varázsütésre" fel lehetne pezsdíteni a teret?

                                                    Hangulatot hangolni pedig igenis lehetséges!

A két napos képzésünk során meghívunk téged egy olyan hangtál-iskolába, ahol minden "tanóra" keretébe beépítjük a hangtálakat. A hangtál-iskola órarendjében szerepelni fog a történelem-, fizika-, kémia-, matematika-, idegen nyelv-, irodalom-, rajz-, testnevelés-, ének-, földrajz-, biológia és osztályfőnöki óra. Olyan ötlettárat és tudást sajátíthatsz el, amivel
mindig feldobhatod a tanórádat, és varázslatos világot teremthetsz a diákjaid köré. Létrehozhatod a te saját hangtál-iskoládat, ahol akár egy polihisztor, mindenhez értesz, és évekig érdekes vagy!

A képzés során megtapasztalhatod a hangtálak erejét, mert tényleg "elmegyünk a falig", hogy megtudd, miért olyan fontos komolyan vennünk a minket érő pozitív és negatív rezgéseket. A hangtállal való dolgozás azt is jelenti, hogy jobban megismered a saját diákjaidat. Sokkal erősebb bizalmi légkör alakul ki, és szélesíteni tudod a kommunikációs csatornákat. Az ember nem is hinné el, hogy egyetlen hangtál milyen szinten képes teljesen átalakítani egy osztály légkörét. Ha az iskolában vagy a jógaórán szívesen alkalmaznád a hangtálakat, ha szeretnéd a zengőtálak zenéjével hangolni a tanítványaidat, akkor jó helyen jársz. Az áramló életérzés nem elérhetetlen a tanórán sem. A hangtálnak rengeteg jótékony hatása van, többek között visszaállítja a kibillent harmóniát, valamint elősegíti a teljes fizikai, mentális és érzelmi relaxációt. A hangtálak intenzíven hatnak mind a fizikai, mind pedig a mentális síkon. Oldódhatnak a stressz pontok és esély nyílik a mindennapok súlyának elengedésre. A képzés során ráláthatsz arra, hogy hogyan lehet az iskolában tantermi körülmények között is megteremteni a harmóniát, akár csak egy hangtállal. Ha szeretnél a kezedbe egy varázseszközt és egy varázsmódszert, ahol a hangoknak köszönhetően minden áthangolódik, és új rezgést vesz fel, akkor várunk szeretettel a két napos "Hangtál az iskolában" képzésünkön.

Milyen oktatási eszközökre lesz szükség?

- A képzés során biztosítjuk az összes segédeszköz használatát, a jógamatracokat és a különböző terápiás hangtálakat is. Akkor is jelentkezhetsz a képzésre, ha még nincs hangtálad. A különféle terápiás tálakat ismertetni fogom, és a későbbiekeben a saját döntésedre lesz bízva, hogy melyiket szeretnéd megvásárolni. Fontos azonban tudni, hogy én hangtálak értékesítésével nem foglalkozok.

Megjegyzés: A hangtálakat külön kell megvásárolni, a képzési díj nem tartalmazza a hangtálakat!!!!!

Hol található a képzés helyszíne?

A képzés helyszíne Budakalászon található a Napüdvözlet Jógastúdióban. A település nagyon könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekedéssel, a H5 Hév segítségével.

Hány napos a képzés?

A képzés összesen 2 napos. A képzési napok hétvégére esnek.

Mennyibe kerül a képzés és mit tartalmaz?

A képzés tartalmaz egy kb. 70 oldalas szakmai jegyzetet, ami az oktató munkáját segíti a későbbiekben is.

A képzési díj NEM tartalmazza a hangtálakat, azokat külön kell megvásárolni.

:) Tartalmaz továbbá sok-sok vidám pillanatot, új perspektívát a mindennapokra, hangtálhangban úszó csodás napokat, egy fantasztikus szakmai csapathoz való tartozás életre szóló lehetőségét! :)

Mikor vannak az oktatási napok?

2024. évben: április 19. és 26. (2 napos képzés)

Hogyan lehet a képzésre jelentkezni?

A képzésre nálam vagy Csíki Mariannál tudsz jelentkezni a jogamoka.hu weboldalon.